Fri fragt på ordre over 399,- 📦 Vi sender hver dag 📦 Plastfri emballage

Blog

 • Hvad sker der egentlig med mit skrald?

  Affaldssorterer du? 
  Hvis du ikke har sat dig ind i affaldssortering, kan det virke meget forvirrende. Måske du sket ikke ved, at der findes forskellige containere og derfor smider du alt ud i samme køkkenspand? 

  Jeg må indrømme at jeg selv var på helt ukendt grund, da jeg flyttede hjemmefra. Heldigvis er mange kommuner virkelig gået 100% ind i at det skal være nemt at affaldssortere. Hvilket er fantastisk! 
  Men for at vi alle kan være med, har jeg lavet denne lille guide til hvad der skal sorteres hvordan og hvad der egentlig sker med dit skrald, når du har forladt det. 

  ...  Det pæneste tøj bliver solgt videre i Røde kors butikkerne. Det mere slidte bliver solgt videre i udlandet som genbrug. Det helt ødelagte bliver genbrugt som tekstilfibre og indgår i produktion af nye tekstiler.
 • Sådan kommer du tættere på en grønnere hverdag del III

  3 øvrige forslag der også skåner miljøet og et meget ligetil sted at starte allerede i dag:

  Sorter dit affald.
  Mange kommuner har en fin række muligheder for at sortere i hjemmet.
  Hvis du ikke har sorteringsmuligheder på adressen men ønsker at sortere, kender du helt sikkert en der alligevel skal af sted med noget haveaffald, der kan hjælpe dig med at læsse lidt sorteret affald af.


  Pænt stort NEJ TAK til aviser og reklamer.
  Hvis I ikke allerede har bestilt et gyldent lille mærke til postkassen, er tiden måske ind til det... 

 • Sådan kommer du tættere på en grønnere hverdag del II

  Sidste gang snakkede vi om hvordan man fik grønnere og mere bæredygtige produkter ind i sit køkken.
  I denne uge skal vi snakke om badeværelset og bryggers.

  Hæklede rondeller bliver blødere hvis de iblødsættes i lidt eddike og vaskes før de bruges første gang. Det kan være en fordel med en lille hank i når de skal hænge til tørre, ellers kan de ligge på et klæde ligesom de fine bomuldsrondeller, som tørrer lidt hurtigere end de hæklede. Hvis dine mascara også smutter lidt ustyrlige steder hen over/under øjet. Så er en genanvendelig vatpind fra det danske firma LastSwap måske din nye følgesvend, da de netop har lavet modellen ’Beauty’ til at rette makeup med.

 • Sådan kommer du tættere på en grønnere hverdag del I

  Det er aldrig for sent at gå igang med en bæredygtig livsstil. 
  Det er nemt at gå til og kan lade sig gøre for alle - også i en travl hverdag.

  Jeg har derfor samlet min liste til bud på hvor man kan starte. Det tager tid at få nye produkter inkoorporeret i vores hverdag, så de bliver en naturlighed og automatisk bliver det oplagte valg og dermed vil præge nye vaner og rutiner. Men vi kan alle starte et sted hvor det giver mening i vores hverdag.

  Måske kan dette blive startskuddet til at sætte sig en række ambitioner for hvor vi vil få mere bæredygtighed ind i hverdagen.

 • Drømmen om et renere liv

  Idéen til Mit Grønne Hjem opstod for et par år siden. 

  Tidligere var jeg en forbruger med stort F. Jeg manglede ingenting i min barndom, og jeg tænkte ikke synderligt over, hvad der skete, når jeg smed plastik ud i skraldespanden.

  Jeg drømmer om en verden med minimal forurening, og hvor der er respekt for naturen.

  Jeg har derfor samlet de produkter, jeg mener, der kan gøre en forskel for vores miljø. Jeg har fokus på, at produkterne i min webshop opfylder de samme behov, som dine nuværende produkter gør - bare med en mere bæredygtig løsning og uden plastik.