Fri fragt på ordre over 399,- 📦 Vi sender hver dag 📦 Plastfri emballage

Drømmen om et renere liv

Mit navn er Camilla, og jeg er ejer af Mit Grønne Hjem.

Idéen til Mit Grønne Hjem opstod for et par år siden. Tidligere var jeg en forbruger med stort F. Jeg manglede ingenting i min barndom, og jeg tænkte ikke synderligt over, hvad der skete, når jeg smed plastik ud i skraldespanden.

Starten på et renere liv

Min mor gik bort i 2017, og der ændrede mit liv sig drastisk. Jeg begyndte at tænke meget mere over, hvad jeg indtog af mad. Jeg uddannede mig til holistisk hudterapeut, og jeg begyndte at tænke over, hvilket aftryk jeg ville sætte på verdenen, og hvordan jeg ville huskes.

Jeg havde dog svært ved at finde ud af, hvor jeg skulle begynde. Jeg vidste ikke, hvilke produkter der var nemmest at skifte ud, eller hvilke produkter der havde den største indvirkning på miljøet.

Jeg startede i det små og skiftede lidt efter lidt mine plastikprodukter ud med bæredygtige løsninger. Jeg begyndte at læse mere og mere om bæredygtige valg, og nu er jeg et sted, hvor jeg er ret tilfreds med det, jeg gør, og den måde jeg lever på.

Jeg startede derfor denne wepshop, for at samle alle de produkter, som jeg føler gør hverdagen mere miljøvenlig, bæredygtig, nem og smuk. 

Drømmen om et bedre miljø 

Jeg drømmer om en verden med minimal forurening, og hvor der er respekt for naturen.

Jeg har derfor samlet de produkter, jeg mener, der kan gøre en forskel for vores miljø. Jeg har fokus på, at produkterne i min webshop opfylder de samme behov, som dine nuværende produkter gør - bare med en mere bæredygtig løsning og uden plastik. 

Mange bække små. Selvom du måske ikke redder verden med et enkelt klik, så er hvert køb og udskiftning til mere bæredygtige produkter et skridt i den rigtige retning for en mere grøn verden.

Også i leveringen har jeg fokus på bæredygtighed med minimal CO2-udledning og ingen plastik. De lange transportture er der nemlig også sparet på, da alle produkter er fra nordiske producenter.

Vi skal alle starte et sted.

Tak fordi du handler med omtanke og kærlighed til planeten.