Fri fragt på ordre over 399,- 📦 Vi sender hver dag 📦 Plastfri emballage

Sådan kommer du tættere på en grønnere hverdag del III

Mit navn er Simone Toft Sørensen. Jeg er 24 år og uddannet ergoterapeut. 
Jeg er gæsteblogger hos Mit Grønne Hjem og vil over de næste par måneder, vise jer små tips og tricks til en mere bæredygtig hverdag. 
Jeg har igennem de seneste par år lavet utallige skift fra engangsprodukter til genanvendelige produkter. Jeg brænder for at gøre min egen livsstil grønnere dag for dag og ikke mindst inspirere andre til en grønnere livsstil. 
Den grønne livsstil er gået fra at være en hobby til at blive en automatisk adfærd i min hverdag. Jeg tænker ikke længere over det, men det er blevet en fast implementeret rutine. 
Jeg tror på at vi sammen, du og jeg, hver især er i stand til at lave de små forandringer, der skal til for at bidrage til en bæredygtig fremtid, med mindre affald og forurening i naturen.


Sidste gang snakkede vi om hvordan man fik grønnere og mere bæredygtige produkter ind i sit badeværelse og bryggers. 

Har du ikke læst del I, kan den læses her.

Denne gang skal vi kigge på sidste skridt i, hvordan du kommer tættere på en grønnere hverdag. 

3 øvrige forslag der også skåner miljøet og et meget ligetil sted at starte allerede i dag:

Sorter dit affald.
Mange kommuner har en fin række muligheder for at sortere i hjemmet.
Hvis du ikke har sorteringsmuligheder på adressen men ønsker at sortere, kender du helt sikkert en der alligevel skal af sted med noget haveaffald, der kan hjælpe dig med at læsse lidt sorteret affald af.


Pænt stort NEJ TAK til aviser og reklamer.
Hvis I ikke allerede har bestilt et gyldent lille mærke til postkassen, er tiden måske ind til det. Du kan læse aviser og tjekke løs af tilbud på din telefon via apps.
Selv har jeg meget gavn af eTilbudsavis til reklamer, hvor du endda også kan lave din egen indkøbsliste.
Hvis du er vant til at læse meget avis og ikke ønsker det digitalt kan du sandsynligvis låne efter venner/familie har læst dem.

Kvit plastikposer til indkøb.
Vi ved godt, at det er en fordel for både pengepung og miljø. Medbring egne stofposer og placer dem gerne smart i hjemmet f.eks. i den taske du bruger mest eller ved sko og jakker, sådan så de kommer med ud af døren hvert gang.
Frugtpose, brødpose, indkøbsnet kan fås genanvendeligt fremfor engangsposer blandt andet fine frugtposer fra Maistic der fås i 3 størrelser og kan bruges både til indkøb og frugt i tasken.
Hvem elsker ikke ting der er multifunktionelle!

 

Tak fordi du læste med i denne lille mini serie og fordi du har lyst til at gøre en forskel

pastedGraphic.png stsplantbasedfood
Hvis du har fået lyst til mere bæredygtig inspiration til dit eget hjem, kan du følge med på instagram i en hverdag om grønnere og mere klimavenlig mad i en aktiv hverdag samt inspiration til bæredygtige valg af produkter til alle dele af hverdagslivet.