Fri fragt på ordre over 399,- 📦 Vi sender hver dag 📦 Plastfri emballage

FAQ

Hvor lang er leveringstiden?
Hvis du bestiller mandag-søndag inden kl. 16, sender vi din ordre samme dag. Du har din pakke i løbet af 1-2 dage hverdage alt afhængig af forsendelsestype. 


Leverer I til udlandet?
Vi leverer desværre ikke til udlandet.

Kan jeg afhente min pakke på jeres lager?

Hvis du bor i nærheden af os eller kender en der gør, som kan hente din pakke, så kan du altid vælge “Afhent på lager efter aftale” under leveringsmuligheder, når du kommer til kassen. Skriv herefter en mail til kundeservice@mitgronnehjem.dk og vi kan aftale nærmere mht. afhentning.


Jeg mangler en vare fra min ordre - hvad gør jeg?

Hvis uheldet er ude, og du ikke har modtager alt, der står på din ordre, så skal du bare skrive til os på kundeservice@mitgronnehjem.dk.
Oplys gerne dit ordrenummer i emnefeltet og tag evt. et billede af din udpakkede ordre. Vi får selvfølgelig sendt den manglende vare med det samme.

Jeg har modtaget den forkerte vare

Hvis du har modtaget en anden vare end den du har bestilt, så skriver du til os på kundeservice@mitgronnehjem.dk 
Oplys venligst dit ordrenummer i emnefeltet og tag gerne et billede af varen og vedhæft det i din mail. Vi sender dig den rette vare med en returlabel i pakken, så du kan sende den “forkerte” vare retur uden at skulle betale for fragten.

Hvor lang tid har jeg til at returnere?

Vi tilbyder 30 dages retur/bytteret. Varen skal være ubrugt og i original emballage. Returpakken leveres til vores adresse og ikke til en pakkeshop. 

Har du flere spørgsmål?

Så tøv endelig ikke med at stille dem. Skriv gerne til kundeservice@mitgronnehjem.dk og vi skal svare dig så hurtigt som muligt.