Fri fragt på ordre over 399,- 📦 Vi sender hver dag 📦 Plastfri emballage

Om os

Velkommen til Mit Grønne Hjem.

Mit navn er Camilla og jeg vil fortælle jer lidt om hvordan jeg fik idéen til dette fantastiske univers. 

Jeg har altid været meget optaget af ikke at smide mine ting ud, før at de var helt ugenkendelige. Jeg har aldrig fundet glæde i at smide ting ud, der stadig har funktion bare for at få nyt. 

Jeg er opvokset på en gård ude midt i ingenting. Min barndom var fantastisk og jeg har aldrig manglet noget. Men med naturen lige ude foran hoveddøren, har jeg altid følt mig forbundet med naturen på et dybere niveau. 

Jeg har altid haft en fascination for hvad naturen fremstiller til os. Især fascinationen til hvordan naturen kan hele os når vi er syge eller give os energi, når vi er trætte. 

Starten på et renere liv

Min mor gik desværre bort i 2017 af et længere kræftforløb. I den periode hvor hun var syg læste jeg en masse bøger om naturlig medicin og om hvordan kosten kunne forbedre ens helbred. 

Efter hun gik bort udannede jeg mig som kostvejleder og derefter holistisk hudterapeut. Dette har givet mig en stor viden om hvordan man lever så naturligt som overhovedet muligt - uden at give sin krop en masse skidt og uden at naturen skal lide under vores valg. 

Jeg begyndte at tage et nærmere kig på hvilke produkter jeg brugte i min hverdag og hvad de egentlig gjorde for mig og miljøet. 

Mange ingredienser i mine shampooer, sæber, vaskemiddel, tandpasta osv kunne jeg ikke engang udtale. 
Jeg tog et nærmere kig og fandt hurtigt ud af hvilke dårlige produkter og ingredienser vi udsætter vores krop for. 

Derudover så lider vores miljø og natur under de valg vi tager. Valg som oftest ikke engang er gode for vores krop. Så hvorfor ikke både gøre din krop og miljøet en tjeneste?

Jeg vidste ikke i starten hvor jeg skulle starte. Hvilke produkter skulle skiftes ud? Hvilke ville gøre størst aftryk på jorden at skifte ud? 

Jeg startede i det små og skiftede lidt efter lidt mine plastikprodukter ud med bæredygtige og naturlige løsninger. Jeg begyndte at læse mere og mere om bæredygtige valg, og nu er jeg et sted, hvor jeg er ret tilfreds med det, jeg gør, og den måde jeg lever på.

Derfor startede jeg denne webshop. For at samle alle de produkter, som jeg føler gør dig og kloden mere miljøvenlig, bæredygtig og smuk.

Drømmen om et bedre miljø 

Jeg drømmer om en verden med minimal forurening, og hvor der er respekt for naturen.
Min mission er at sætte fokus på, at det ikke kun er miljøet men også din egen krop du udsætter for skade i dagligdagen. 

Jeg har fokus på, at produkterne i min webshop opfylder de samme behov, som dine nuværende produkter gør - bare med en mere bæredygtig løsning og uden plastik. 

Mange bække små. Selvom du måske ikke redder verden med et enkelt klik, så er hvert køb og udskiftning til mere bæredygtige produkter et skridt i den rigtige retning for en mere grøn verden.

Også i leveringen har jeg fokus på bæredygtighed med minimal CO2-udledning og ingen plastik. 
Jeg har en kæmpe respekt for det nordiske sammenhold og 90% af mine leverandører er med nordiske virksomheder. Netop for at spare de lange transportture væk.

Vi skal alle starte et sted.

Tak fordi du handler med omtanke og kærlighed til planeten.