Fri fragt på ordre over 399,- 📦 Vi sender hver dag 📦 Plastfri emballage

Pakning og levering

Hos Mit Grønne Hjem pakker vi med omtanke til miljøet

I Danmark sendes omkring 79 millioner pakker om året. Alt er pakket ind i emballage. I gennemsnit bruges der 50 gram emballage per sendte pakke. Det er i alt 3.870 ton emballage og svarer til 65.807 træer. Hvilket er meget!

Derfor gør vi hos Mit Grønne Hjem vores bedste for at minimere mængden af emballage. Det gøres eksempelvis ved at genbruge de papkasser, vi modtager ved bestilte varer.

Har vi ikke brugte papkasser til rådighed, anvender vi kun papkasser som er FSC-certificeret, så vi sikrer, at der er tale om genbrugspap.

Bionedbrydeligt pakkefyld

Som pakkefyld anvender vi majsgranulat fra GMO-fri og pesticidefri marker, som er 100% fri for plastik og kemikalier. Det er derfor ogsø bionedbrydeligt og komposterbart. Det kan derfor opløses i vand på få minutter og anvendes som gødning til planter.

Levering

Mit grønne hjem tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 25 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord, GLS eller DAO.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.